Ny blogg.

Okej, jag har funderat i några dagar och tittat runt på bloggar. Så nu äntligen har jag tagit tag i det och skaffat en blogg.
Mitt namn är Linn och jag bor i södra delen av sverige. Jag äger en häst och en kanin. Dessa två djur kommer min blogg till stor del handla om. Den kommer även handla om mitt jobb, jag är simlärare och mitt liv förövrigt. Jag är student som går sista året på gymnasiet. Har ni några frågor så är det bara att fråga :)

Jag var på utbildnings mässa på stadsteatern idag. Jag vill bli fastighetsmäklare men det verkar som om det kommer bli svårt, man skulle ha 18,50 i poäng om man ville komma in på malmö. Det känns lite smått svårt med tanke på att 20,0 är det högsta. Men jag ska fortsätta kämpa.
   Min kanin (Toulouse, Tulle) fick prova sin kanin sele idag, det tyckte han sådär om. Han lyckades nästan ta sig ur den... Jag har tänkt att han ska få hoppa ute lite till helgen om vädret håller :).

Har ni djur?
(Någon som vet hur man laddar in en bild i inlägget?)

Välkommen till min nya blogg!

Linn

Mitt namn är Linn och denna blogg kommer handla om mitt liv som består av min häst Magnetic Media (magneten) och mitt pluggande mot att bli lågstadielärare. Väl mött!

RSS 2.0